EL MÓN DEL JOC

EL RECICLA-JOC
http://www.xtec.cat/~fmarti58/reciclajoc/interficieinici/queesreciclajoc.htm
Recicla-JOC tradicional és la nova propota de l'univers del Reciclajoc. Ací trobareu un ampli ventall de recursos lúdics elaborats amb material de rebuig d'ús quotidià en l'àmbit domèstic o escolar.

Des de la pàgina Recicla jocs ens arriba una proposta d'unes quantes pàgines relacionades amb el món del joc de taula o dels jocs en general. Només són una petita mostra de la infinitat d'enllaços que podeu trobar a la xarxa.

JOCS
http://www.jouscout.com/jocs.htm


JOCS PER A L'EDUCACIÓ AMBIENTAL
http://www.bcn.es/agenda21/a21escolar/documents/RecullRecursos/RecullJocs.pdf

Jocs.org
Pàgina en català amb notícies, articles i enllaços relacionats amb el joc. Actualitzada de forma força regular. El que no conegui l'Oriol Ripoll sobre el món del joc, no ho coneix ningú al món.

Entreteniments matemàtics
És una pàgina personal molt completa amb curiositats, jocs de de taula, cartes, jocs de lògica. També hi podeu trobar els taulers de joc i una breu història d'alguns jocs.

Calaix+ie
Pàgina amb entreteniments matemàtics i la possibilitat de jugar amb l'ordinador a alguns jocs en Java.

Acanomas.com
Una web amb molta informació sobre jocs i entreteniments de tot tipus, amb reglaments i taulers de jocs en versió per imprimir. També podeu trobar força jocs en línia.

Manqala.org/wiki/index.php/Llibret
Una pagina molt completa amb 28 jocs de taula i altres variants. POdeu veure les regles de joc i els taulers.

Jocs del món:
Una web molt dinàmica que es basa en fomentar valors de solidaritat i no discriminació entre els joves a través dels jocs d'arreu del món.

Casa Àsia
Jocs del continent asiàtic entre d'altres moltes informacions relacionades amb Àsia.

Ludocratie
Pàgina dedicada al món del joc, amb reglaments, taulers i tàctiques. Està escrita en francès.

Lecomptoirdesjeux.com
Pàgina força interessant i de fàcil navegació. Ofereix una classificació per continents, o per tipus de joc: de bar, cartes, carrom, de taula...

The online guide to traditional games
Classificació alfabètica de jocs de taula, amb reglaments, història i moltes fotografies. Suggeriemnts d'on es pot comprar i diversos enllaços per ampliar l'informació sobre cada joc. Això sí, és en anglès.

Ludoteka.com
Hi trobareu informació sobre una trentena de jocs de taula: descripció del reglament, taulers, i alguns enllaços d'aprofundiment per a cada joc i, en la majoria dels casos, la possibilitat de jugar en línia, contra tu mateix.

Guixot de 8
Empresa lúdica que es dedica a construir jocs i artilugis utilitzant materials de rebuig i andròmines. Les creacions són realment sorprenents

Comentaris

Entrades populars